Hyrrä-asiointijärjestelmässä käyttökatko!

Ruokaviraston asiointi- ja viranomaispalveluissa on käyttökatko, joka alkaa perjantaina 10.11.2023 kello 8 ja päättyy tiistaina 14.11.2023 kello 00.

Katko kestää suunnitellusti viisi päivää, mutta Ruokavirasto kehottaa varautumaan siihen, että katko voi venyä pidemmäksi tai palveluissa voi esiintyä häiriöitä vielä siirron jälkeenkin. Kaikki mahdolliset tukien maksamisen käsittely- ja valmistelutyöt kannattaa tehdä ennen käyttökatkoa. Käyttökatko johtuu Ruokaviraston teknologiaympäristön siirrosta uuteen ympäristöön. Siirto tehdään palvelujen jatkuvuuden turvaamiseksi, ja kyseessä on merkittävä muutos.

Käyttökatkon vuoksi, marraskuun jättöpäivänä maanantaina 6.11.2023 jätettyjen hakemusten käsittelyyn tulee aikataulullisia muutoksia. Hakijan on hyvä varautua vastaamaan mahdollisiin täydennyspyyntöihin parin päivän sisään, eli keskiviikkoon 8.11.2023 mennessä. Täydennykset käydään läpi Yhyreksen toimistolla torstaina 9.11.2023. Mikäli täydennyksistä on vielä huomioitavaa, varauduthan vastaamaan lisätäydennyksiin ko. torstaipäivän aikana.

Näin saamme täydennykset tehtyä ja hakemuksesi valmisteltua ennen käyttökatkoa, jolloin hakemuksesi voidaan käsitellä marraskuun hallituksen kokouksessa tiistaina 14.11.2023.