Järjestääkö kylänne tai yhdistyksenne joulutapahtuman marraskuussa tai joulukuussa?

Osallistutteko esimerkiksi Vähänkyrön joulunavaukseen 3.12.2023 omalla tapahtumalla?

Ilmoita tapahtumasi Avoimet Joulukylät -tapahtumakokonaisuuteen!

Voit ilmoittaa tapahtumanne mukaan valtakunnalliseen Suomen Kylien koordinoimaan Avoimet Joulukylät -tapahtumakokonaisuuteen. Ilmoittamalla tapahtumasi mukaan, saatte tapahtumanne näkyville valtakunnalliseen tapahtumakartasovellukseen. Lisäksi saatte käyttöönne Avoimet Joulukylät -logon ja muuta markkinointimateriaalia sekä näkyvyyttä!

⭐ Suomen Kylien koordinoima Avoimet Joulukylät -tapahtuma on tarkoitettu kyläyhdistysten tai vastaavien yhdistysten järjestämille tapahtumille, kuten: markkinat, myyjäiset, laulu- tai glögitilaisuus, konsertti, tonttupolku tms. Esimerkiksi Vähänkyrön Joulunavaukseen (3.12.2023) ilmoitettu tapahtuma kannattaa ilmoittaa myös Avoimet Joulukylät -tapahtumaan!

⭐ Avoimet Joulukylät -tapahtumasi voi olla marraskuussa tai joulukuussa 2023. Ilmoittautuminen Suomen Kylien tapahtumakokonaisuuteen päättyy tiistaina 28.11.2023.

⭐ Samalla, kun ilmoitat yhdistyksesi tapahtuman esimerkiksi Vähänkyrön joulunavaukseen 3.12., voit ilmoittaa tapahtuman myös Suomen Kylien tapahtumakartalle täyttämällä alla olevan lomakkeen 28.11. mennessä.

🎄 Kysy lisää, jos mieleesi heräsi kysyttävää!

Tapahtumaa koordinoi Suomen Kylät ry.